Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mibo Vent Srl-d
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curatare tubulaturi de ventilatie
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Principala sarcina in curatarea tubulaturilor de ventilatie este eliminarea contaminantilor vizibili, cum ar fi praful, mizeriilor si a umezeli din sistemul de ventilatii pe ambele trasee, de aspiratie si exhaustare, astfel incat aerul care trece prin sistemul de ventilatie sa nu mai intre in contact cu suprafetele contaminate. Organismele care nu pot fi vazute intotdeauna cu ochiul liber cum ar fi acarienii, bacteriile sau mucegaiul sunt eliminate prin curatare si dezinfectia tubulaturilor.

Microorganismele rareori apar in sistemele de ventilatie, dar oamenii ar trebui sa acorde o atentie deosebita acestor, deoarece acestea pot afecta climatul si pot provoca diverse boli persoanelor care sunt in aceste spatii. Aceste includ boli cum ar fi alergiile, gripa, S.A.R.S., si chiar boli fatale cum ar fi pneumonia provocata de bacteria Legionella.
La finalizarea lucrarii se va elibera un certificat de garantie si calitate asupra operatiilor efectuate. Ofertarea si Inspectia video necesara ofertarii sunt gratuite
Din Gura in Gura